אי נוחות בראש למעלה שחזרה שוב

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/11/2018 | 18:25 | מאת: מיה

שלום דר לפני חודש כתבתי פה לגבי כאב ראש בצד שמאל לא ממש כאב אלא מין אי נוחות בקודקוד צד שמאל של הראש כאילו רדום שם ומרגישה מין שריפה ולפעמים כאילו מישהו מושך לי בשיער , התחושה הזו ליוותה אותי אז כשבועיים וחלפה וכעת כבר יומיים חזרה התחושה שוב , אני לא יודעת אם קשור אבל יומיים התעוררתי עם צוואר וראש תפוסים מין תחושת שהכל חלוד , יש לציין שעברתי בדיקת נוירולוג לפני כשבועיים עם בדיקת רפלקסים בפטיש מיוחד אבל התלונה שלי היתה אז משהו אחר.. דר אני ממש מודאגת שהתחושה הזו חזרה ובאותו צד של הראש האם זה אומר שיש שם משהו חריג ?? כמו גידול למשל ? האם בדיקת נוירולוג מספקת ?

כן מיה בדיקת הנוירולוג לרוב מספקת. באם לא יעלם התיעצי עם רפא המשפחה.

12/11/2022 | 02:27 | מאת: הדס

היי, גם אני מרגישה בול את מה שכתבת עברו חלפו להם השנים וזה ממש מסקרן אותי האם חלפו לך הכאבים? האם עוד מישהו עובר בדיוק את התסמינים האלו של תחושת משיכה בשיער, סוג של הירדמות הראש בצד שמאל וכאבים במקום.. בדיקה נירולוגית תקינה אבל זה חוזר פעמיים בחודש או יותר כבר הרבה זמן 😒

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש