מיגרנה של העין עם "אאורה"

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/11/2018 | 22:31 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כ3 חודשים ילדתי , ומאז חודש 5 בערך להריון שלי התחילה להתפתח אצלי "אאורה" של העין אשר הייתה לא תכופה במיוחד אחת לשבועיים בממוצע לא הטריד אותי במיוחד אך מאז סיום ההריון, 3 רופאי עיניים מצאו כי הכל תקין. גם בסיום ההריון. אך התקפי ה"אאורה" תכופים מאוד ומטרידים את חווית היומיום שלי. מספר רב של פעמים ביום בייחוד בשעות הבוקר והלילה ללא קשר לעייפות. ביצעתי סיטי אשר יצא תקין. אובחנתי כמיגרנה של העין. מאז קיבלתי משככי כאבים הכאבי ראש פסקו לכן לא ממשיכה עמם, אך הבזקי האור בעין ממשיכים בתדירות גבוהה מיום ליום. האם ישנו קשר הורמונאלי??? מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את התופעה? בצורה שלא אתמכר לתרופות ע"ב יומיומי שכן אני רוצה להכנס להריונות נוספים והדבר יפריע לכך. תודה רבה מראש.

08/11/2018 | 22:33 | מאת: שירה

נוירולוג אמר לי שההנקה אולי היא זו שמהווה את הטריגר לבעיה . לכן הפסקתי עם ההנקה לפני כמעט חודש בערך. אך בפועל אין כלל שיפור.

לא שירה ההנקה אינה טריגר ככל הנראה, יש טיפולים טובים לאאורה ללא קשר להריון הבא, פני למומחה לכאבי ראש.

10/11/2018 | 23:12 | מאת: שירה

טיפולי כדורים קבועים? לא יהווה בעיה לקחת כדורים קבועים יחד עם הריון עתידי?מיהו מומחה לכאבי ראש שאוכל לפנות אליו? לא נוירולוג? אני אוכל לפנות גם באופן פרטי .. רק אשמח לעזרתך למי לפנות אם ניתן? לא ידוע לי על רופא שכזה אשמח לעזרתך. תודה רבה רבה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש