כאבי ראש שבאים והולכים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/10/2018 | 00:08 | מאת: מיתר

היי כבר כמה זמן יש לי כאבי ראש שבאים והולכים בחלקו האחורי של הראש ולפעמים בעורף ובכתפיים בנוסף הכאב לפעמים מתחלף לצדדים של הראש ולקדימה של הראש מלווה בבחילות וחולשה כללית מידי פעם ובסחרחורות לפעמים ועייפות ברוב היום יש פעמים שאני יוצאת מהבית ולא מרגישה כלל את הכאב. בנוסף מידי פעם קיימות הפרעות בראייה ללא הקאות או ממצאים אחרים. קראתי שתסמינים אלה יכולים להיות כתוצאה מחוסר בברזל כי יצא לי פצע בזווית הפה שגם יוצא כתוצאה מחוסר של ברזל ובנוסף חשוב לציין שכל שעות השינה שלי התהפכו. האם זה יכול להיות דבר מסוכן?

שלום מיתר, חסר ברזל לא יוצר כאבי ראש כאלה אם בכלל, נראה ככאב ראש תעוקתי התיעצי עם רופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש