אור לבן בעין.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/10/2018 | 15:01 | מאת: נעמה

שלום דר,מזה כחודש וחצי אני רואה בצד העין, גם כשהעין עצומה וגם כשהעין פקוחה,מעין גל לבן כזה מסתובב ונעלם. זה קורה מדי פעם,בעיקר בלילה. זה נמשך מספר שניות ונעלם. בדיקת עיניים תקינה לחלוטין,לחץ תוך עיני תקין,לחץ דם תקין,נשללה לגמרי בעיה שקשורה לעין.אציין שאני בתקופה האחרונה סובלת מכאבי ראש ועיניים,אבל אני בהריון ושותה מעט מדי (בערך ליטר ליום). כאבי הראש לא מופיעים כשאני רואה את האור הלבן הזה.האם יש לחשוש שמדובר בבעיה נוירולוגית?

שלום נעמה, קשה לי לאבחן תופעה קצרה כזאת ככל הנראה אינה קשורה לעין עצמה, באם ימשיך כדאי להתיעץ עם נוירואופטלמולוג זהו רופא העוסק בקשר בין מערכת הראיה למערכת העצבית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש