רגישות בקרקפת שחוזרת מדי תקופה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/09/2018 | 09:10 | מאת: שיר

דר שלום רב בת 34 סובלת כמה שנים מתופעה של רגישות בקרקפת , זה בא לידי ביטוי בנקודות רגישות בקרקפת שאפילו להזיז את השיער מצד לצד מכאיב זה בד"כ תמיד אותם אזורים . לפעמים התופעה לכמה שעות לפעמים ליומיים. זה יכול להופיע אחת למספר שבועות ונעלם ולפעמים אחת לכמה חודשים טובים, מין תקופות מסוימות ... רוצה לציין שלפני מספר שנים הגעתי לנוירולוג בגלל כאב ראש של כמה חודשים הוא אמר שזה כאב ראש ממתח וכששאלתי על התופעה אמר שזה מעצבים וכדאי שאקח משהו להרגעה...אציין שדרשתי גם בדיקת סי טי שיצאה תקינה. לידע כללי אני סובלת מהפוכונדריה קשה חרדות עצבנות ומתח ושרירי לסת תפוסים ( רופא פה ולסת אבחן שזה ממקור שרירי). האם הרגישות בקרקפת אכן יכולה לנבוע ממצב נפשי של מתח? אני כלל לא רגועה. תודה רבה על המענה וסליחה על האורך

הרגישות בקרקפת שיר קרויה אלודיה ונובעת מגרוי ורגישות עצבית שכיח באנשים שסובלים ממיגרנה או כאב ראש אחר. לא בהכרח קשור למתח. אין לזה משמעות קלינית מיוחדת פרט לאי הנוחות.

05/09/2018 | 12:00 | מאת: אחת

סליחה שנדחפתי... מה נתין לעשות שיש דבר כזה? האם יש כדור שמקל? תודה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש