כאב ראש בזמן בנחיתת המטוס .

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/07/2018 | 15:23 | מאת: דורית

שלום! לפני שבוע חזרתי מחול ו בזמן הנחיתה המטוס הרגשתי כאב חד ואז כמו דקירות כאלה בצד ימין מעל הגבה קרוב לרכה . מאוד ונבהלתי לא יכולתי להוציא מילה מרוב הכאבים. וש נחתנו כאבים פחתו אבל עדיין הרגשתי כאב במקום הזה .כש היגעתי הביתה לקחתי 2 אקמול פוקוס ו הלכתי לישון . ש התעוררתי הכאב עבר אבל לא לגמרה כאילו עוד הרגשתי ש מה שהוא מציק לי באותו מקום . ו ככה זה נמשח כמה ימים יעד ש זה עבר לי. זה מאוד מפחיד . רציתי לדעת האם זה מסוכן.? ו גם בקרוב יש לי טיסה מה עושים?יש לציין ש זה לא פעם ראשונה ש אני חשה כאב דומה בהמראות ו בנחיתות של המטוס. אבל ל טיסה הלוך הכול היה בסדר הכאב היה ב טיסה חזור. האם זה תלוי באיך ש מבצעים נחיתה במטוס?טייס?יש לציין ש ברקה אני סובלת ממיגרנות ו יתר לחץ דם ו מטופל הכדורים ו מאוזן. ו אותו טיסה ספיציפית לפניי שבוע לא לקחתי את התרופות ללחץ דם בזמן הקבוע ש אני לוקחת. אני מבקשת ש תסביר לי מה קורה פו? תודה מראש.

שלום דורית, בעת הנחיתה קורים שינויי לחץ אויר, באם יש גרוי מסוים בסינוסים ניתן להרגיש כאב לעתים שינויי הלחץ מהוים טריגר להתקף דמוי מיגרנה. בכל אופן מדובר על מצב לא נעים אך לא מסוכן.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש