מיגרנה אוקולארית?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/02/2010 | 08:55 | מאת: דניאל

ד"ר שלום רב, אני בן 32, בריא בד"כ. בארבע השנים האחרונות אני סובל מתופעה מציקה במיוחד של ירידה באיכות הראיה למשך מס' ימים, ובכל כמה שבועות התופעה חוזרת על עצמה, בעיקר במקומות סגורים ובעיקר בלילה, אך גם בבוקר ניתן להבחין בה. עשיתי את כל הבדיקות הנוירולוגיות שיש בספר מMRI מח ועד בדיקה אלקטרופיזיולוגית של העין, כולל חדר חושך וכו'. הייתי גם אצל רופאי עיניים אך המומחה שבהם אמר לי פשוט "להתעלם מזה". בשנה וחצי האחרונות הבחנתי, באופן ברור, כי לאחר שהייה ממושכת בשירותים, התופעה חוזרת ונשנית. (אני סובל ממעי רגיז). את האמת, איני יודע כבר מה לעשות. אני חושש מכך שנגרם נזק כלשהו לעין או לאיברים אחרים מבלי שאני יודע מכך. האם שמעת על התופעה הזו? האם יכול ומדובר במיגרנה אוקולארית? אודה לעצה, קטנה כגדולה שאולי תפנה אותי לבדיקות אחרות שאיני מודע אליהן. תודה מראש דניאל

דניאל שלום לא,זו אינה מיגרנה אוקולרית שכן התופעה שלך הרבה יותר ארוכה ממיגרנה אוקולרית. כדאי לפנות לנוירואופטלמולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש