שאלה לגבי - TOF

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

10/10/2011 | 19:23 | מאת: סרגיי

שלום לך פרופ' ארם, שאלה לי אלייך, אני בן 23 אני אחרי תיקון tof שעברתי בגיל 6, וגם pulmonic stenosis, לפני כחודש היתי מאושפז בגלל כאבים בחזה בלילה בזמן מנוחה הרגשתי דופק מואץ סחרחורת ומין אי נעימות כזאת כאילו "הפרעה בקצב" עכשיו באקג ובאקו לא מצאו שום דבר, אוושה 3/6 פולמונלית, קצב סינוס rbbb, זרימה מואצת על פני מסתם ריאתי ומתחתיו עקב רקמה, מפל כול 55-60 ממ"כ, (הצרות עד בינונית מתחת למסתם), בקיצור כל זה רגיל למצבי ומצבי יחסית טוב אני חושד שזה אולי בגלל הכדור שאני מקבל חוץ מי זה כדור בשם paxxet אז אני לא יודע אולי זה בגללו אבל לא בהכרח ועשו לי הולטר בדיקת מאמץ והכל תקין השאלה שלי היא מה עוד ניתן לעשות או שאולי יש באמת דברים שהולטר ואקג לא מגלים פשוט כי זה מפריעה לי די הרבה היתי אומר או שאולי פשוט בדיוק כשעשו לי את הבדיקה לא היה לי את ההפרעה הזאת. תודה מראש סרגיי

לסרגיי השלומות, שאלה קשה, שאייני יכול לענות עליה בפשטות. אני ממליץ להתייעץ עם ד"ר הגש, הקרדיולוג המומחה לנושא, באסותא השלום,תל אביב.

11/10/2011 | 17:27 | מאת: סרגיי

תודה על הייעוץ פרופ' ארם אבל כבר מצאתי פיתרון חלקי פניתי לד"ר שאול ברעם מומחה בקרדיולוגיית ילדים והוא הפנה אולי לקבלת מכשיר בשם קרדיוביפר ל-3 חודשים נראה מה יהיו התוצאות אגב נראה לי שד"ר הגש הייתה שותפה לניתוח שלי נחמד לדעת שהיא עובדת באסותא אתה יודע במקרה עם היא מקבלת דרך מכבי?

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח