אורך חיים לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

04/04/2011 | 12:56 | מאת: ארי

שלום אני בן 62 ועברתי בימים אלו 4 ניתוחי מעקפים משמאל ומימין אחוזי הצרות 70% - 85% אגב השתמשו בוריד הרגל בשיחה עם המנתח ערב הניתוח , שלפי הסטטיסטיקה הסתימות יכולות להחזור בצד אחד לאחר 5 שנים ו-10 שנים בצדו השני, ושאלתי אליך הרופא: א. כיצד והאם ניתן להאריך ב. מה עלי לעשות וכיצד אדע על הסתימות בעתיד והיה באם יהיו

07/04/2011 | 09:32 | מאת: ארי

אני מבקש לתקן לא 4 ניתוחים-----התכוונתי ניתוח 4 מעקפים תודה

אתה אמור לחזור לחיים רגילים. אמור לקבל תרופה ממשפחת הסטטינים להורדת שומנים בדם, יש סברה שזה גם מאריך חיי מעקפים ורידיים. המעקב הרפואי הרגיל ביותר יאפשר לך לדעת את מצבך, וכן תחושות הבטן שלך: כלומר, כול עוד אתה מרגיש ממש טוב, אז כנראה שאתה בסדר.תשכח מהלב! תחייה רגיל לגמרי! פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח