כאבי שרירים ותחושה לא טובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

06/09/2017 | 23:07 | מאת: יוסי

שלשה וחצי חודשים לאחר ניתוח מעקפים. בחודש האחרון וקצת לפני כן אני סובל מתחושה רעה בגוף, כמו שפעת כאבי שרירים בגוף ובחזה. עד לפני חודש הייתי מטופל בכמות גדולה של אספירין (1800 מ"ג) קולחצין,פוסיד מכיוון שהיו לי נוזלים. לפני כחודש אני לוקח רק 100 מ"ג אספירין, את הקולחצין הורידו לי לגמריי ופוסיד ירד בינתיים ל-3 פעמים בשבוע עד להורדה סופית. צלום החזה מראה מידה קטנה של נוזלים בשני הצדדים. אקג והאקו תקינים. אני מתוסכל שלא מצליח לחזור לחיים תקינים. הכאבים אמנם נסבלים אך הם משביתים אותי. אני לוקח אופטלגין 2 בכל פעם וזה מרגיע. לא יודע מה לעשות. הבדיקות תקינות פחות או יותר מלבד חוסר בברזל והמוגלובין קצת נמוך.

בשלב זה, מעט זמן אחרי הניתוח, עליך לפנות לצוות/ לרופא המטפל בך. שנה טובה! פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח