להחליף את הקומדין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

10/01/2011 | 09:47 | מאת: גילי

שלום אני בת 50 סובלת מפרפור כרוני בגלל הצרות של המסתם מטופלת בקומדין וקרדילוק שמעתי על פרדקסה - אם אני הוגה נכון את השם וכמובן רוצה מאוד להחליף את הקומדין שאלתי איפה יש יותר מידע על התרופה למי היא לא מתאימה למי כן אשמח לקבל מידע בנושא תודה גילי

השלומות, לגבי הפרדקסה הפרסומים מדברים על שימוש בפרפור עליות, אך את שואלת על פרפור עליות עקב היצרות מסתם. יש כאן מכלול הדורש התייחסות. יש הרואים בפרפור בנוכחות היצרות מיטרלית התוויה לניתוח לב לתיקון המסתם ואבלציה נגד הפרפורים. לשאלות על הפרדקסה מבחינה המטולוגית אני מציע להתייעץ עם המטולוג וקרדיולוג . פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח