תחושת חולשה בגפיים לאחר נטילת קולכחצין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

05/06/2017 | 05:26 | מאת: אמורד

שבועיים וחצי לאחר ניתוח מעקפים. לפני שלשה ימים (שבועיים לאחר הניתוח) הוצאו בניקור נוזלים מהריאה (כ-1.7 ליטר) וקבל טיפל תומך בקולכצין. מתלונן על תחושת חולשה בגפיים הן ברגליים והן בידיים שמעירות אותו והוא אינו יכול להירדם. וכתוצאה מכך נוטל אופטלגין כדי להירדם. קראתי שזו אחת התופעות של הקולכחצין. האם עליו להפסיק מיד את התרופה? מקווה שלא נעשה כבר נזק. אשמח לתגובתכם

שלום לך, עליך לפנות לרופא שהמליץ/רשם לך את הטיפול הזה. פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח