כריתה דו צדדית

דיון מתוך פורום  שחזור שד

20/11/2014 | 07:58 | מאת: דבורה

שלו רב, סיימתי עכשיו כימו, ועכשיו יש לי ניתוח. יש לי סרטן בשד ימין + חלק מהלימפה. ההמלצה היא לכריתת דו"צ למרות שהשד השמלי עדיין נקי. אני רוצה הלצה לשיחזור המתאים ביותר מפריעה לי להשר בלי פמה וכן שלא תהיהיה לי תחושה. הייתי רוצה לשחזר מהבטן. אשמח להצעות

שלום לך דבורה, אין שחזור שד אחד שהוא המתאים ביותר לכל הנשים. כל אשה צריכה לשבת עם הפלסטיקאי המטפל שלה ולהתאים את סוג השחזור למבנה גופה, גודל השד, צורך עתידי בהקרנות וכו'. הפטמה מוסרת בדרך כלל בשד החולה אך ניתן לשחזור פטמה בניתוח קטן מספר חודשים לאחר סיום שחזור השד. באשר לתחושה על גבי השד, את צודקת, התחושה אכן נפגעת. מקור הפגיעה הוא בחיתוך עצבים תחושתיים בזמן הכריתה ואין אפשרות להמנע מכך. המון בהצלחה.

28/12/2014 | 14:28 | מאת: אתי

אני עברתי לפני שנה ניתוח לשיחזור מהבטן ע"י פרופסור הלר . הניתוח היה ארוך אבל לא ולא פשוט התוצאה שווה . השד רך ונעים . הספקתי לבצע גם שיחזור פיטמה שנראת בדיוק כמו הפיטמה הרגילה. ממליצה לעשות את הניתוח אצל פרופסור הלר שהוא רופא יוצא דופן, אומן, מקצועי אדיב וגם קשוב לכל שאלה תוך כדי מתן תשובה מהירה ואדיבה.

מנהל פורום שחזור שד