שחזור שני לאחר כריתה חלקית

דיון מתוך פורום  שחזור שד

21/09/2014 | 14:42 | מאת: דפנה

מבקשת לקבל מידע מבעלות ניסיון. אני לאחר כריתה חלקית של שד אחד, הקרנות, ושחזור באמצעות שאיבת שומן מהבטן והזרקתו לשד. לאחר כשנה בערך כ-50% מהשומן נספג והשד הצטמק שוב. חלק מהשומן הפך לנקרוטי ויצר "גולות" רבות שחלקן יושבות על עצבים או כלי דם ומכאיבות לי. שאלתי היא האם אפשר לעבור שוב שאיבה והזרקה במצבי, והאם יש סיכוי גבוה שרמת הכאבים תעלה. תודה מראש. דפנה.

דפנה יקרה, מה שאת מתארת הוא נמק שומני של חלק מרקמת השומן שהוזרקה. הדבר קורה בשל העדר אספקת דם לשד המוקרןוהמצולק. מנסיוני אם הזרקת השומן הראשונה לא צלחה אין מקום להזרקת שומן חוזרת.הסיכוי להצלחה אינו גבוה. אשמח לשמוע תגובות מנשים שעברו חוויה דומה. כל טוב!

מנהל פורום שחזור שד