שחזור שד

דיון מתוך פורום  שחזור שד

15/09/2014 | 22:02 | מאת: מירב

הי עברתי כריתה ושחזור לפני חמש שנים, השחזור נקרע לאחר מס ימים ועברתי ניתוח נוסף להסרתו . המקום קשה וכעור השחזורים שראיתי עד כה היו מכוערים והדרך להגיע אליהם נשמעת קשה ומאוד כואבת הייתי מעוניינת לשמוע אם יש חדש במראה ואיפה אפשר למצוא את ה מומחה שיכול להחזיר לי את שנשכח? תודה

מירב יקרה, לצערי, אין אדם שיכול להחזיר לך את מה שהטבע נתן לך.הלוואי שהיינו כל כך מוכשרים. חסרה לי קצת אינפורמציה באשר לטיפולים שעברת. האם עברת הקרנות? מה מבנה גופך? מה גודל השד השני? במידה ועברת הקרנות, המלצתי החד משמעית בשלב שאת נמצאת בו היא לעשות שחזור אוטולוגי, כלומר שחזור עם רקמות שלך. מהבטן או מהגב. אם יש לך מספיק עודפי עור ושומן בבטן, ניתן לשחזר מהם את השד ואם את רזה מאד, השחזור המקובל הוא של עור ושריר מהגב. אם לא עברת טיפולי הקרנות, כל האופציות פתוחות בפניך. האחת היא של שחזור מרקמות שלך כפי שהסברתי בפסקה הקודמת והשניה היא שחזור בשני שלבים עם מותחן בשלב הראשון שינופח בהדרגה במרפאה ואז יוחלף בשתל סיליקון בשלב שני. את יכולה להכנס לאתר שלי ושל פלסטיקאים אחרים ולראות כיצד נראה כל אחד מסוגי השחזורים שהצעתי. מקווה שקצת עשיתי סדר. המון בהצלחה.

מנהל פורום שחזור שד