אנגיואדמה , מחלה אוטאימונית

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

28/08/2019 | 20:52 | מאת: ענת ארצי

היי מזה 21 שנים אני סובלת ממחלה אןטאימונית, טופלתי בסיגולר ואוטרקס למשך שנה וחצי חל שיפור ולאחר כמה שנים של שקט יחסי של התנפחות במקרי סטראס קיצוניים כצו לידות חרדות וכדומה.בשנתיים האחרונות זה תוקף אותי כל יומיים שלושה , מה עלי לעשות ??

שלום רב לא ברור לי באיזו מחלה אוטואימונית טופלת. אנטי היסטמינים מדור ראשון כגון אוטרקס אינם מומלצים בכלל לשימוש עקב תופעות לוואי קשות. סינגולר (מונטלוקאסט) אינה תרופה לטיפול במחלות אוטואימוניות. מציע שתפני למומחה.

08/09/2019 | 13:02 | מאת: ענת ארצי

הייתי לפני שבוע אצל אלרגולוגית מוחית -ורד שיכטר שאיבחנה את זה כאנגיואדמה , לוקחת כעת טלפקס פעמיים ביום עם שיפור קל אבל לא לגמרי , התנפםחו לי שוב הפנים ולקחתי פרידנזון בהמלצת רופא , הולכים לכיוון של XSOLAR אם לא יועיל ו לי הכדורים , האם זה נכון ? זריקה ביולוגית ? יש לה תופעות לוואי ?

אני לא נוהג להגיב על טיפולים שניתנים על ידי רופאים אחרים. אורטיקריה אינה מחלה אוטואימונית מובהקת.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית