ת. כבד וסימבקור

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

06/04/2010 | 13:40 | מאת: גילה

אני בת 72. לפני שנתיים עברתי צינתור ומאז אני נוטלת סימבקור 20 מ"ג. תפקודי הכבד עלו בהדרגה והתוצאות האחרונות הן: GPT 107 GOT 70 LDH 654 הפטיטיס B ו C תקינים. מה המשמעות של תפקודי כבד גבוהים? האם עלי להפסיק את הסימבקור? האם לא כדאי להחליף לליפיטור? תודה

07/04/2010 | 17:31 | מאת:

שלום גילה אנזימי הכבד מוגברים מעט.יתכן והעלייה נגרמה על ידי הסימבקור.כדאי להשלים את הברור עם בדיקות דם אימונולוגיות (הרופא ידע)ואולטרהסאונד של הבטןורק אז לשקול החלפת התרופה.