לאחר השתלת כבד בפריז

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

30/06/2015 | 15:35 | מאת: טל

פרופסור בן ארי שלום, שמי טל אבי עבר לפני כשבועיים השתלת כבד בפריז, מבחינה רפואית לטענת הרופאים הכל תקין(תפקודי כבד וכליה), אך הוא סובל מאוד ממצבי רוח משתנים החל מחרדה, חוסר שקט נפשי ועצבים דברים שלא מאפיינים אותו כלל. כמו כן הדיבור שלו אינו ברור וקשה להבין אותו. לטענת הצוות הרפואי הדברים נובעים מתופעות לוואי של התרופות (בעיקר הפרוגראף) ואמורים להסתדר בהמשך. הייתי שמחה לשמוע את דעתך בנושא, אנחנו מאוד מוטרדים בעיקר מעניין הדיבור הלא ברורחשוב להדגיש שהתופעות מתרחשות בגלים. תודה מראש טל

01/07/2015 | 19:09 | מאת:

הצוות בפריז מאוד מיומן בטיפול בחולים לאחר השתלת כבד.בהחלט יכול להיות תופעת לוואי של הפרוגרף.