הפטיטיס c -b

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

23/02/2015 | 14:53 | מאת: ניקול

שלום ד''ר זיו. יש לי כמה שאלות שמאוד חשוב לי לשמוע תשובה אליהן. בחור שאני מנהלת עימו קשר היה חולה בהפטיטיס c.הוא עבר טיפול נגד המחלה והטיפול עבר בהצלחה,הנגיף יצא מגופו,שהוא בריא מהפטיטיס c וזה גם מה שהרופאה שלו אמרה.אבל התגלה בגופו גם הפטיטיס b כאשר המלחה לא פעילה(רדומה). ניהלתי עימו יחסי מין עם קונדום תמיד.וקיבלתי חיסון נגד הפטיטיס b אחרי שנולדתי לפי מה שידוע לי מההורים.ברוסיה היו מחסנים את כל התינוקות מזה,נולדתי בשנת 1990.הבדיקות דם שאני מבצעת כל 3 חודשים מראות לי שהכל תקין,שאנזימי הכבד תקינים והנורמה שלהם תקינה לחלוטין.כל תוצאות הדם תקינות.הייתי רוצה לדעת האם יש סיכון שאני יכולה להידבק מקיום יחסי מין בקונדום ובנשיקה צרפתית דרך רוק עימו והאם אפשרי להחלים מהמחלה הזו לחלוטין ושהיא לא תחזור.אשמח מאוד ואחכה מאוד לתשובתייך.

23/02/2015 | 18:20 | מאת:

בררי אם את מחוסנת. זה נעשה על ידי בדיקת דם פשוטה אצל הרופא המטפל:HBsAb