בדיקת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

13/06/2014 | 19:35 | מאת: יוסי

היי , עשיתי בדיקת כבד ולהלן התוצאות השאלה שלי , אני מעוניין לעשות בדיקות חוזרות , כמה זמן מומלץ להמתין ולעשות שוב בדיקות בהתאם לתוצאות הנל ? תודה e 8119 U/L 0 -171 טווח תקין AST(GOT) 131 U/L 0 50 - טווח תקין ALT(GPT) 62 U/L 0 -50 - טווח תקין Alkaline כמו כן רציתי לדעת האם הרבת משקולות יום לפני הבדיקות יכול להביא לתוצאות כאלה ? ושאלה אחרונה מה אסור לאכול ולשתות לפני הבדיקת דם החוזרת לכבד וכמה זמן אסור לאכול או לשתות דבר כזה או אחר לפני הבדיקה ? תודה

15/06/2014 | 19:18 | מאת:

לפחות שבועיים. כן על חלקן אין צורך בצום

15/06/2014 | 20:36 | מאת: יוסי

בהמשך לשאלה הקודמת שאשמח לתשובה דלא קיבלתי,האם הרמת משקולןת יכול להביא תוצאות כאלה בבדיקות? ושאלה שניה האם לפני הבדיקה יש דברים שאסור לאכול לדוגמא לשתות אלכוהול יום לפני ועוד דברים ( אם כן איסה עוד דברים יש להמנע לאכול לתוצאות מדויקות וכמה זמן לפני ) תודה