בעיות בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

11/06/2013 | 16:15 | מאת: אל

בעקבות הרגשה לא טובה (כאבי בטן, חוסר תאבון, הרגשה כללית רעה) ביצעתי בדיקות דם כלליות. נמצעו ערכים מאוד גבוהים של GOT, GPT . נשלחתי למיון ואושפזתי לבדיקות. כרגע לא ידוע המקור לבעיה. שוחררתי עד לתור במכון הכבד בתהש. חושבים שזה זיהום וירלי. בבדיקות בבית חולים GOT - 774, GPT-1480 בדיקות להפטיטיסים a,b,c הכל negative, בדיקות לאוטואימיונולוגיה - עדיין אין תשובות. INR יצא 1.14 וכעבור יומיים ירד ל 0.98 מאוד חושש מהממצאים הללו. האם להמתין כמה ימים לתור או יש דחיפות לחזור לאשפוז ? (תורים באופן פרטי זה לעוד 3 שבועות)

12/06/2013 | 17:27 | מאת:

תתקשר בבקשה מחר בבוקר ללימור: 035307180 אין צורך לחזור לאשפוז ואין צורך כרגע בחרדה