סוכר נמוך

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/05/2012 | 23:24 | מאת: רון

שלום שמי רון אני לא נוטל תרופות בכלל בראי בדרך כלל לאחרונה אני מרגיש אחרי האוכל חולשה וסחרחורות יש לאמא שלי סוכרת בדקתי לפני האוכל הסוכר שלי היה 104 לאחר האוכל משהו כמו 20 דקות לאחר האוכל בדקתי ויצא לי 83 אמח לדעת למה זה יורד למרות שאכלתי . בתודה רון

15/05/2012 | 14:00 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רון-יש לך נטיה לסוכרת לפי סוכר גבוה בצוםולפי התורשה. אסור לך לאכול מתוק ולחם לבן,כי יש הפרשת יתר של אינסולין כתוצאה מזה.זה מצב פרה-סוכרתי.גש ליעוץ דיאטנית-עליך לשמור כאילו יש לך סוכרת .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה