ערכי סוכר ביתיים הריון סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/01/2017 | 12:26 | מאת: דנה

מאוד שמנה ועכשיו בהריון טרימסטר ראשון. לפני הריון HbA1C 5.5. שלחו אותי להעמסת סוכר 100 ויצא לי ערך אחד מעל הנורמה (אמרו שרק אם 2 מעל הנורמה זה סכרת). נתנו לי אבל למדוד סוכר בבית בצום ושעה אחרי ארוחה. יצא לי בבוקר בין 89 ל 108 (כל פעם משהו אחר). שעה אחרי אוכל יצא לי בין 115 ל 168. האם זה סכרת?

שלום רב, אומנת כנראה את לא עומדת בקריטריון של סוכרת הריון (אם כי צריך לבדוק את התוצאות המדויקות), ערכי הסוכר שלך לא תקינים בצום ולא אחרי ארוחות. את צריכה לפנות למרפאה בהריון בסיכון גבוה ולהקפיד על דיאטה דלת פחמימות, לבצע פעילות גופנית מתונה - לפחות הליכות - ולבצע מעקב אחר עובר באופן מסודר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה