שלום רב שאלה מאוד חשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/02/2019 | 02:40 | מאת: גילי

לפני כשבע חודשים שכבתי עם בחורה ממוצא אסייתי פה בישראל ללא קונדום אחרי כמה שעות הרגשתי הרגשה מוזרה בפין והרגשה של תסיסה באזור הקיבה התחתונה ברמה נמוכה לא התייחסתי לאחר כשבוע שכבתי איתה שוב ואחרי שלושה ימים הקאב התגבר הלכתי לרופא משפחה אך ללא התייחסות רצינית מצידו בבדיקות הרגילות של קופת חולים לא מצאו דבר לעומת זאת בבדיקות דל הבחורה מצאו אוראופרבום בכל מקרה לא טופלתי למרות תלונותי אחרי 3 חודשים של סבל ותופעות מוזרות בגוף הרגשה של חולי המוטומות שצצו פתאום על הרגלים והידים כאבים בקיבה בחילות כאב במפרק רגל ימין כאהים באצהעות יד ימין במפרקים והתנפחות קטנה בהם הייתה גם דלקת עיניים שנאמר לי זיהומית טופלה ב אופולקוס טיפות לבסוף לאחר 3 חודדים מתחילת הסיפתומים טופלתי ב אמוקסיקלב חלה הטבה לתרופה אך לאחר שלוש שהועות מסיום טיפול חזרו הסימפתומים נגשתי לרופא משפחה טופלתי ב אזניל 2 דל 250 מל כל 12 שעות אך ללא הטבה לאחר מכן טופלתי בציפרו ל שלוש דבועות אך הפסקתי טיפול לאחר 7 ימים אנטביוטיקהה קשה לקיבה היתה הטבה כלשהי אחר כך קיבלתי פלגיל 500 מל פעמים ביום הייתה הטהה מבויימת בזמן הלקיחה שבועיים אחרי סיום טיפול חזרו התסמינים עכשיו מדי כמה ימים אני מקבל רוצפין 250 מג לשריר אך אינני מצליח להעלים את התסמינים מה אפשר עוד לעשות אני ממש מרגיש כבר על הפנים ולא יודע מה לעשות אציין שבכל הבדיקות של הקופת חולים למחלות מין הכל מופיע תקין ובכל זאת יש לי דלקות חוזרות במערכת השתן באשך השמאלי הרגשה של בחילה חולשה עייפות כאבים ברקטום כאבי שרירים הרגשה של חולי כללית אשמח למציאת פתרון תודה

השאלה אינה מתאימה לדו שיח באינטרנט. מציע שתפנה לרופא.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם