סבירות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/11/2016 | 06:36 | מאת: אלי

בן 82 לפני 5 שנים קולונסקופיה מעי גס תקינה. כיבי תריסריון עם דימום שפסק לפני שנתים וחצי. תפקודי כבד תקינים. לפני שנתיים התקפי שלשול לא מוסברים. פעם בשבוע בבת אחת לפרק זמן קצר ונפסק. במהלך השבוע יציאות תקינות רגילות פעמיים ביום . מזון שומני נראה שרגיש אליו. מזון חלב גם. בדיקות מעיים חידקים פרזיטים שלילי. אין דימום. שבץ קל בגזע מח לפני 8 חודשים . מה יכולה להיות הסיבה להתקפי שלשול אלה אוכל מזון מוצק כל הזמן לא נוזלי. ירידה קלה במשקל מ62 ל58. לא ניתן לעשות קולונסקופיה עקב השבץ. מה ניתן לעעשות. משתמש בסטופיט סימפטומטית.

10/11/2016 | 16:54 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

אלי שלום לא ניתן לענות לשאלה מסוג זה בפורום כאן נדרש יעוץ פרטני במרפאה גש לגסטרואנטרולוג

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס