הצגת תעודת מוסמך הרדמה עבור רופא שמבצע גסטרו

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/09/2016 | 07:08 | מאת: ש

שלום רב, אני אמור לבצע גסטרוסקופיה וביקשתי לעשות אותה תחת טשטוש עמוק מהסיבה שממה שקראתי בטשטוש רגיל עדיין ניתן להרגיש תוך כדי הבדיקה. קראתי באינטרנט שזה חומר הרדמה שבמידה ורופא לא מרדים משתמש בו, הוא צריך הסמכה עבורו והתכתבתי עם הצוות של הרופא וביקשתי לדעת האם יש לו הסמכה, אמרו שכן וכשביקשתי לקבל את ההסמכה לראות אז סירבו. שאלתי היא האם זו התנהלות תקינה? האם להתעקש לראות תעודת הסמכה של רופא להשתמש בחומר הרדמה? תודה

18/09/2016 | 21:47 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

21/09/2016 | 19:31 | מאת: ש

אוקי. אתה יכול להפנות אותי בבקשה לפורום שהשאלה כן מתאימה לו? תודה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס