שלום לכולם ,שאלה בקשר לאימורן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/08/2009 | 01:43 | מאת: אנונימי

התגלה אצלי קוליטיס לא מזמן ,לא נורא הכל לטובה בסופו של דבר :] יש לי שאלה אם אפשר,הרופא נתן לי אימורן 150 מ"ג ליום ואני דיי מפחד לקחת את זה ביגלל התופעות לוואי שקראתי היום באינטרנט ,אני לוקח את זה בערך שנה רצוף. ואני דיי מפחד מכל התופעות לוואי,הרופא יכול להחליף לי את זה בראפסל או משהו בסיגנון ?? עוד משהו ,יכול להיות שביגלל שאני חולה השיער שלי ניהיה יבש ? שיער מאוד חשוב לי ובעבר היה לי שיער חלק כמו של הסינים והיום הוא משתנה לפי מצב הבריאות שלי ,יש קשר ? אולי האימורן ? ספיגה של וויטמים מסוג כל שהוא ?. תודה מראש

31/08/2009 | 17:14 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שרפאסל כבר נוסה ולא פעל ולכן הוחלף לאימוראן, כדאי להתייעץ ברופא. אם אתה מקבל את התרופה כבר שנה ומבצע בדיקות דם לפי ההוקראות הסיכון לתופעות לוואי קשות הוא נמוך. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס