שאלה על בדיקת שיקוף שעשו לי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

28/10/2020 | 04:51 | מאת: עידן

שלום רציתי לדעת עם יכול להיות דבר כזה סיטי בטן תקין וצילום רנטגן רגיל של כמה שניות רק בשיקוף אמרו לי שהמעי הגס אצלי רחב וראו משו במעי השמאלי איפה שכואב לי בדיוק רציתי לדעת עפ שיקוף יכול ליראות בעיה שהסיטי לא יראה תודה

שלום רב לעיתים יש חוסר התאמה בין בדיקות דימות שונות. לרוב סיטי היא בדיקה עם שיעור דיוק גבוה יותר מבדיקת שיקוף. לא ברור ממה שכתבת מה בדיוק היו הממצאים החיוביים בבדיקת השיקוף אך אם יש לך ספק אתה יכול להתייעץ עם רופא דימות בנושא הרבה בריאות ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס