כאבים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

07/10/2020 | 00:20 | מאת: רונן

שלום, אני בן 26 עם קרוהן וAS. לאחרונה יש לי כאבים, לפעמים הם די חזקים, בעצם הזנב, איפה שהיא מתחילה בתחתית שלה. זה יכול להיות קשור לקרוהן? תודה.

שלום רב כאבים באיזור יכולים להיות קשורים למחלת המעי הדלקתית לרבות מעורבות של איזור פי הטבעת וסביבתו. חשוב לשלול שלא התפתח תהליך זיהומי באיזור. מציעה שתשלים בדיקות דם כולל מדדי דלקת ותפנה לרופא גסטרו שעוקב אחריך לצורך בדיקה והחלטה על המשך טיפול/בירור בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס