שלשול כרוני - בדיקת צואהה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/05/2020 | 14:20 | מאת: מנחם

שלשול כרוני מזה שנתיים (פעמיים עד שלש ביום)בדרך כלל עם השקמה ולאורך השעתיים הראשונות ואחר כך שקט עד למחרת בבוקר. נשלחתי לבצע בדיקת צואה .מאחר והשלשול ממש מימי איזה דוגמת צואה אוכל לקחת והאם מריחת של המקלון בנוזל תספיק?

שלום רב עדיף שיהיה יותר חומר בצנצנת הבדיקה מאשר מריחת המקלון. ניתן לעשות זאת על ידי יצירת מחיצה בין מושב האסלה לבין המים ואגירת התוכן בכלי, ממנו תוכל ליטול את הבדיקות השונות תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס