שאלה לגבי כאב שלא הרגשתי עד היום

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/03/2020 | 21:52 | מאת: NOT_FOUND

שלום, בן 25 מאובחן שלוש שנים עם קרוהן, לוקח פנטסה כבר שנתיים וחצי, וסלזופירין לוקח 4 חודשים. יש לי בחודש האחרון כאבים באזור הבטן התחתונה (מאוד תחתונה), באזור שלפוחית השתן, אבל אני מרגיש שזה כאב שקשור למערכת העיכול. בסוף הארוחות (בחלק מהן) כואב לי שם יותר. כשאני מוציא את הבטן החוצה גם כואב לי שם יותר. רציתי לשאול האם זה יכול להיות הרקטום? ומה עליי לעשות? עכשיו עם התפרצות וירוס הקורונה אני מפחד ללכת למרפאות או לרופא ובינתיים כואב לי באזור הזה שם, ואני לא מברר מה זה. תודה על כל עזרה.

שלום רב כאבי בטן תחתונה יכולים להיות מסיבות שונות, לרבות דופן בטן (שרירי בטן) דרכי שתן ודרכי עיכול ועוד. על מנת לברר לעומק את תלונותיך יש להבדק ע״י רופא מטפל. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס