קרוהן אימורן ווירוס הקרונה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/02/2020 | 14:57 | מאת: רונית

בסד שלום אני 20 שנה עם קרובי אחרי הריצה מליאה ושואלת אימורן. חבר מהעבודה נסע לאירופה/ גרמניה ואמור לחזור בימים האלה אני מבקשת לדעת מה עלי לעשות? איך להישמר? בגלל האימורן מערכת חיסון? האם עלי להישאר בבית כשנחזור? האם הןא ישאר בבית? בכל זאת עבר בשדה התעופה ממש מלחיץ. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

יש טעויות הקלדה לא הבנתי את הרקע בכל אופן אין הנחיות ברורות לסיטואציה הזו. במידה וחזר מארץ עם התראת מסע לגביה- יומלץ לו על בידוד למשך שבועיים ממועד החזרה, אחרת אין הנחיה בנושא בברכה ד״ר שניר

27/02/2020 | 18:04 | מאת: רונית

בסד. חולת קרוהן . מקבלת אימורן . מה ההנחיות לגבי מדוכאי חיסון . אני ממש בלחץ.חבר מהעבודה אמור לחזור מגרמניה. האם אני כמדוכאת חיסון צריכה לשבת בבית עד יעבור זמן בידוד. תודה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס