קוליטיס עם התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/09/2019 | 16:27 | מאת: יפית

לפני השבועיים התקנתי התקן תוך רחמי מסוג מירנה. מאז אני סובלת מעצירות וכאבי בטן. כאבי הבטן מלווים גם בתחושת צרבת אחרי אוכל וחוסר תאבון ( מרגישה מלאה). האם יש קשר להתקן או לא? התור שלי למעקב בעוד חודשיים ורוצה לדעת כיצד להמשיך תודה מראש

שלום רב זו שאלה שצריכה להיות ממוענת לפורום גניקולוגי, ייתכן והתופעות שאת מתארת משניות להשפעה ההורמונלית של ההתקן (פרוגסטרון יכול להשפיע ולהאט תנועתיות מערכת העיכול). מציעה שתתייעצי עם רופא נשים מטפל, ובכל מקרה תנסי להרבות בסיבים ושתיית מים לצורך ריכוך היציאות, ובמידת הצורך להשתמש במרכך צואה כדוגמת נורמלקס. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס