בדיקת קפסולת עבירות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/08/2019 | 22:17 | מאת: אמנדה

היי. ביצעתי בדיקת קפסולת עבירות שאותרה בגוף במהלך הסריקה ולא נראתה גם לאחר מכן ביציאות. החשד: קרוהן. בבירור כבר 10 שנים, אחרי גסטרו׳ וקולונו׳ תקינות, מדדי דלקת מעל הנורמה כבר כמה שנים, פרוטאין טוטאל ואלבומין מעט נמוכים. איך מתקדמים מכאן, אם אין דרך להיכנס למעי הדק? :/ מיואשת ובעיקר סובלת מאוד.

שלום רב יש להעריך בבדיקות הדמיה את המעי הדק- MRE/CTE ובהתאם לשקול להכנס באנטרוסקופיה עמוקה לאיזור החשוד כמודלק על מנת להגיע לאבחנה. מציעה שתפני לרופא גסטרו מטפל על מנת להמשיך בבירור תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס