חייבת עזרה!! קרוהן או מעי רגיז?

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/07/2019 | 15:58 | מאת: לילי

סובלת מכאבי בטן בהתקפים כבר שנתיים ct הראה ממצא של איליום סופי מוגדל. קולונוסקופיה וגסטרו תקינים קלפרוטקטין תקין יש קרוהן במשפחה . עשיתי בדיקת קפסולה ונכתב בממצאים שפרט להרחבה קלה של כלי הלימפה והיפרפליזציה נודולרית במעי הדק הסופי אין עדות לפתולוגיה. מה זה אומר? האם זה אומר שאין לי קרוהן? בת 19

שלום רב על פי הבירור הנרחב שביצעת לא נמצאה עדות לתהליך דלקתי פעיל אשר יכול להתאים לאבחנה של מחלת קרוהן. ממצא של הרחבת כלי למפה והיפרפלזיה נודולרית במעי דק סופי הינם ממצאים תקינים בצעירים. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס