אנטיביו תרופה ביולוגית

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/07/2019 | 11:51 | מאת: בתיה

הבן שלי סובל מקולמטיס כיבית כבר 6 שנים מטופל כעת בסטרואידים וקיבל מנה אחת של אנטיביו לפני שבוע ואין שיפור כלל, מתי מתחילים לראות שיפור לאחר טיפול באנטיביו?

שלום רב, לרוב יש לחכות לסיום העמסה של התרופה (לאחר 3 עירויים) על מנת להעריך אם חל שיפור קליני. במידה ולא, ניתן לצמצם טווחי עירויים על מנת לקבל השפעה מהר יותר. טיפול במקביל בסטרואידים במינון יורד יכול לעזור ולגשר עד להשגת ההשפעה הרצויה של הטיפול הביולוגי. שירגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס