אלופיסל (DERVADSROCEL)

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

14/04/2019 | 13:11 | מאת: רן

שלום רב, אבקש לברר איך ניתן לקבל את הטיפול (DERVADSROCEL) . אני חולה קרוהן עם פיסטולה פריאנאלית ואבסס ונותחתי בשנה האחרונה פעמיים לניקוז האבסס אבל אין הטבה ואני מטופל באנטיביוטיקה.האם ביטוחי הקופות מכסים את עלות הטיפול? תודה רן

שלום רן, טיפול זה עדיין לא נכנס לסל השירותים. הטיפול קיים במסגרת מחקר קליני בכמה מרכזים רפואיים, בכללם בלינסון, ויהיה זמין בקרוב בבלינסון ובמרכזים נוספים במסגרת ביטוחים פרטיים. תרגיש טוב, ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס