כאבים אחרי קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/01/2019 | 21:42 | מאת: טלי

לפני שבוע וחצי עברתי בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה 5 ימים לאחר הבדיקה החלו שילשולים אבל בכמות קטנה כל כמה שעות ובזמן הזה כאבים ממש חזקים פניתי לרופאה הציעה שנעשה בדיקת צואה יצא לי ליקוטיצים רבים בצואה תרבית שלילית אין פרזיטים המליצה גם לנסות להוריד חלב ומוצריו וכך עשיתי היום כבר לא יכולתי יותר שתיתי נס קפה בצהריים עם טיפה חלב אכלתי סלט חצילים שהיה קצת חריף ושוקולד ופתאום שוב תקפו אותי כאבים חזקים בזמן היציאה בשירותים באזור הבטן התחתונה והגב צד שמאל ושוב חזרו השילשולים אחר הצהריים כל הבירור נעשה מאחר ויש לי בטן ממש נפוחה כמו של הריון וכאבים בבטן תחתונה כבר כ4 חודשים עשיתי גם אולטראסאונד נשים בטן עליונה תחתונה דופן הבטן לא מצאו כלום כירורג המליץ על MRI של מערכת העיכול בכל מקרה גם ממתינה לתשובת הביופסיה אודה לדעתכם זה ממש פוגע לי בתפקוד בעבודה ובכלל

שלום, יש סיבות רבות לשלשול וכאבי בטן, במידה וזו הסיבה בגינה עברת את הבירור האנדוסקופי- יש להמתין להשלמת הבירור כולל תוצאות הביופסיה ולחזור למעקב רופא מטפל על מנת להעריך האם יש צורך בבירור נוסף. תרגישי טוב ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס