כאבי בטן תחתונה בצד שמאול בלבד

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/01/2019 | 22:46 | מאת: עידו

שלום יש לי כאבים קשים מאוד בבטן שמאלית תחתונה שקם בבוקר סה הכאב הכי קשה אחרי יציאה יש הקלה מסוימת אבל עדין יש כאב חזק בצד שמאול בבטן תחתוננה עשיתי סיטי בטן היה רשום בבטן שמאליך עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא חסימה אחר כך בוצע סיטי אנטןגרפיה היה תקין רק בלוטץ ערמונית מוגדלת כבד שומני אחר כך שיקוף קיבנ שהראה מעי גס שמלאי בחלקו רחב בחלקו צר מדי קולנסקפיה לםני שנה וחודשען היה תקינה הכאב משמאול רק כירוג אמר בשיקוף שזה יוצר בטן ריקה של המעי הגס השמלאי בדיקות דם שלי תקינות היציאות שלי רכות תקוםה ארוכה צזה יכול להיות אשמח לעזרה תודה

שלום רב, כאבי בטן אינם תלונה ספציפית, אני מבינה שעברת בירור נרחב ומורכב בגינם. אני מציעה לגשת עם כל הבדיקות שבצעת כולל ההדמיות לגסטרואנטרולוג על מנת לעבור על כל הנתונים בצורה מסודרת כדי להגיע למסקנות בגין סיבת הכאבים ופירוש הממצאים המתוארים. בריאות שלמה, ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס