התקף קוליטיס אחרי קבלת חיסון לשפעת

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/12/2018 | 06:52 | מאת: אירית

בעקבות חיסון לשפעת שקבלתי לפני חודש אני כרגע תחת התקף רציני. היה לי שקט קרוב לשלוש שנים. ממה שקראתי זה לא מומלץ לקבל חיסון שפעת לכל אחד כי הנוגדנים של החיסון יכולים לפעול בצוותא עם מערכת החיסון כמו מנגנון אוטואימוני. אודה להתייחסותך. אירית.

02/12/2018 | 14:09 | מאת: אחד

עד שתקבלי מענה מיקצועי ממומחית הפורום הייתי מציע לך לקרוא את 36 שעות מאימורן.

09/12/2018 | 08:24 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום ההמלצות אומרות לתת חיסון לשפעת למטופלים עם מחלות מעי דלקתיות אמנם היה קשר זמנים- בין מתן החיסון להתלקחות אך אין מידע אשר תומך בקשר של סיבה ותוצאה בין מתן חיסון לשפעת להתלקחויות של מחלת מעי דלקתית. בברכה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס