קוליטיס ונשירת שיער אצל ילד בן 17

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/10/2018 | 07:45 | מאת: יוסי

שלום , אני בן 17 והובחנתי השבוע כחולה קוליטיס, מזה כמה חודשים יש לי נשירת שיער , האם הנשירה קשורה לקוליטיס אם כן האם טיפול בקוליטיס יפתור את הבעיה / ישנו טיפול או שינוי בתזונה אחר שעלי לעשות על מנת לפתור את הבעיה (יש לציין שהנשירה אצלי כנראה אינה גנטית כי אבא שלי ב54 ועד היום יש לו שחער מלא על הראש) תודה על העזרה

18/10/2018 | 08:50 | מאת: אחד

לפני שתקבל מענה מיקצועי ממומחית הפורום, עד כמה שידוע לי לנשירת שיער יכולים להיות הרבה גורמים ואחת מהם יכולה להיות לחץ נפשי קשה ומתמשך. אתה צעיר ומאובחן בסך הכל שבוע, ממליץ לך מכל הלב לקרוא את 36 שעות מאימורן. הלוואי שמישהו היה מפנה אותי לאחר שבוע מהאבחנה לכיוון הזה, והיה חוסך ממני עשר שנים של סבל נורא.

18/10/2018 | 11:17 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אכן לנשירת שיער יכולות להיות מספר סיבות- חסרים תזונתיים, מצב דלקתי כרוני, ירידה במשקל, סטרס, וגם נטיה גנטית. יש חשיבות גם לתבנית נשירת השיער. כדאי להתיעץ עם רופא עור. דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס