קרוהן ללא תסמיני המחלה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/05/2018 | 14:12 | מאת: דפנה

שלום רב, לאחר קולונוסקופיה הרופא חושד בקרוהן, יש לי מספר אפטות בסוף המעי הדק ודלקת אין לי שלשולים והקאות ובדרך כלל יציאה אחת ביום,(לפעמים עצירות) האם יכול להיות שיש לי קרוהן למרות שאין לי שלשולים והקאות ?

29/05/2018 | 07:29 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום דפנה מחלת קרוהן יכולה להתבטא בדרכים שונות אצל מטופלים שונים. בהחלט יתכן מצב בו תקבע אבחנה של מחלת קרוהן גם אם המטופל אינו משלשל. הקאה הינה תסמין אפשרי אך פחות נפוץ- בעיקר כאשר מדובר במספר אפטות באליום הסופי. גם אם נקבעה אבחנה של מחלת קרוהן הטיפול משתנה מאוד לפי חומרת הממצאים בקולונוסקופיה וכן התסמינים שהאדם חווה בדיקות המעבדה בדיקות ההדמיה. רק בריאות דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס