בעיה מתמשכת...

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/04/2018 | 22:30 | מאת: שלום.

שלום רב, תודה על זמנך, בן 39, מזוהה קרוהן+קוליטיס כשנתיים. מטופל, מטפל, שומר, אך לא משנה מה אוכל ומה עושה השילשולים לא פוסקים כבר כ-9 חודשים. ירדתי בזמן הזה כ-10 קילו. לאחרונה מנסה שייקים מדולן, בהתחלה בתור תוספת ועכשיו על בסיס קבוע ורק, למעט; תה+דבש, מים. וקרקרים בבוקר /בערב. ביצה קשה ואורז לבן ללא שמן. לא משנה מה אוכל או שותה השילשולים ממשכים ולעיטים אפילו עם דימום. (בד"כ שילשולים דמוי קיא). לא מצליח לצאת ממעגל ההתלקחות. בקושי יוצא מהבית כעת. שאלתי היא; מהי הסיבה לכך שלא מצליח לצאת מההתלקחות לעומת אחרים? תודה מראש על זמנך ותגובתך.

01/05/2018 | 18:01 | מאת: בן אדם.

רשום בגוגל שלושים ושש שעות מאימורן.

29/05/2018 | 07:48 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום לא ציינת דבר לגבי הטיפול התרופתי שאתה מקבל- ככל הנראה יש צורך לעשות שינוי בטיפול. מציעה לחזור לגסטרו המטפל לשיחה על האפשרויות הטיפוליות בהצלחה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס