שאלה בנושא תרופות.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/04/2018 | 14:45 | מאת: עינת

שלום, יש לי שתי שאלות: א. האם התרופה סלאזופירין מכילה גם את החומר מסלאמין בתוכה? ואם כן ובאיזה כמות? ב. האם יש אפשרות ואף מקובל לשלב בין פנטזה לבין סאלזופירין ? מודה לך.

16/04/2018 | 18:34 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום סלזופירין מכיל בתוכו גם מסלמין (כשהסלזופירין מגיע למעי הגס חיידקי המעי מפרקים אותו לסולפאפירידין ולמסלמין) יש אפשרות לשלב בין פנטסה לבין סלזופירין (לרוב משלבים את שתי התרופות בכוונה שהסלזופירין יועיל לכאבי פרקים שנלווים למחלת המעי הדלקתית

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס