שאלה קשורה לפורום.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/03/2018 | 22:29 | מאת: ש.

שלום רב, שבוע טוב. מזוהה עם קרוהן-קוליטיס כשנתיים. ברצוני לשאול; האם יכול להיווצר מצב לחולה בהתלקחות תמידית (קבועה), כל הזמן, כל החיים, ללא הפוגה? תודה מראש על זמנך, וחג שמח.

08/04/2018 | 19:16 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום יתכן מצב של מחלה פעילה באופן כרוני וממושך- מצב אשר מצריך טיפול תרופתי יעיל אשר יביא להפוגה. ברוב המכריע של המקרים- אנחנו מצליחם להשיג שיפור משמעותי במצב/הפוגה. באם הטיפול התרופתי הנוכחי לא השיג את היעד, אולי יש מקום להחליפו.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס