נער עם קרוהן ברמיסיה? הרופא חושב שכן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

14/02/2018 | 20:22 | מאת: הבן שלי

בני בן 14 אובחן כחולה בקרוהן לפני כ8 חודשים. מוגדר בינוני קל. כרגע מטופל באימורן היציאות שלו היו עם דם ומוגלה, תקופה מסוימת היה שיפור ממש ולאחרונה שוב. גם ומוגלה. בזמן האחרון היו כמה יציאות ממש קשות וכבדות. ומבחינת הבדיקות והרופא הוא במצב מצוין וברמיסיה. האם זה "הכי טוב שיש"? איך זה שהבדיקות כ"כ טובות ובכל זאת יש דם ומוגלה? ומה ניתן לעשות? תודה

03/03/2018 | 11:37 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אכן אם קיימים תסמינים של כאבי בטן, ויציאות דמיות/מוגלתיות יש מקום לדיון נוסף עם הרופא המטפל על מנת להבהיר לו את המצב.כדאי לשוחח עם הרופא בצורה פתוחה וברורה על התסמינים הקיימם. יתכן שכדאי לבצע הערכה מחודשת של מידת התגובה לאימורן (בדיקות מעבדה , בדיקה אנדוסקופת) על מנת להבהיר המצב טוב יותר.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס