קרוהן וfmf מחלת מעי דלקתית

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

21/01/2018 | 20:22 | מאת: יונתן

שלום דר מזה שנים שאני סובל.מדלקות באיליום הסופי על.פי ממצאי mri יש דלקת בלתי ספציפית וקרוהן בא בחשבון באבחנה המבדלת,מצד שני לאחר בדיקה גנטית.התברר כי אני נשא של fmf עם מוטצייה אחת ,האם יתכן כי אני גם חולה קרוהן וגם fmf ?ואיך אפשר להגיע לאבחנה תודה מראש

24/01/2018 | 23:38 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שחום יונתן האם יתכן כי אני גם חולה קרוהן וגם fmf ? -- יתכן איך אפשר להגיע לאבחנה -- בקולונוסקופיהֿ תודה מראש -- מקווה שעזרתי

25/01/2018 | 14:23 | מאת: יונתן

שלום דר,ותודה על התגובה ,קונוסקופייה כבר סוצעה ותקינה קלפרוטקטין 113יחסית גבוהה crp תמיד למעלה מ20 מה ניתן לעשות?

26/01/2018 | 00:24 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

קפסולה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס