קנאביס רפואי קוליטיס וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/12/2017 | 16:12 | מאת: שנאל

שלום, משתמשת בקנאביס רפואי (ללא טבק) עקב קוליטיס כיבית, ומשתמשת עם גלולות יאז, האם ישנה בעיה עם שילובן יחד? האם ידוע לך על עדויות שאכן הקנאביס עוזר לקוליטיס? מהו החומר הפעיל של הקנאביס שמסייע לקוליטיס ? אשמח קצת לשמוע :) תודה רבה

27/12/2017 | 05:42 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם ישנה בעיה עם שילובן יחד? -- לא האם ידוע לך על עדויות שאכן הקנאביס עוזר לקוליטיס? -- לא מהו החומר הפעיל של הקנאביס שמסייע לקוליטיס ? -- אין כל עדות שקנביס מסייע להפחית דלקתֿ אשמח קצת לשמוע -- שמחתי לעזור תודה רבה

05/03/2018 | 23:54 | מאת: מיסטר

עוזר בהחלט הציל לי את החיים

09/04/2018 | 18:56 | מאת: רינה

אתה יכול לפרט? מה ניסית לפני זה? איזה סוג קנאביס לוקח? תוך כמה זמן ראית שיפור? תודה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס