תחושת אי נעימות מסויימת

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/11/2017 | 13:42 | מאת: איציק

שלום, אובחנתי עם קרוהן ואני נוטל כבר חודשיים פנטסה. בחודש האחרון כשאני שוכב במיטה יש לי לעיתים בבטן השמאלית התחתונה (היה גם בימנית תחתונה) תחושה של כובד כמו משקולת למשל ורציתי לדעת אם זה יכול להיות שייך לפנטסה או למחלת מעי דלקתית? לא מדובר בכאב אבל כן בתחושת אי נעימות כמו משקולת או כתחושת "כבדות". תודה.

18/11/2017 | 02:20 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

איציק שלום, תחושת אי-נוחות היא תופעה כללית מדי ולא ניתן לשייך אותה למחלה או לטיפול רק על פי התאור. מציע לספר על כך לרופא שמטפל בך, ואולי להשלים בדיקות על מנת לוודא שמחלתך בשליטה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס