קנאביס רפואי אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/10/2017 | 15:26 | מאת: שני

שלום, מאובחנת עם קוליטיס כיבית 20 ס״מ בערך, הומלץ להתחיל טיפול עם אינטביו, אשמח לשמוע פרטים קצת מעבר, האם יש פגיעה ביעילות הגלולות ? בנוסף, האם עצם העובדה שאני חולת קוליטיס מקנה לי הזכות לבקש קנאביס רפואי? האם מאשרים ? מהי דעתך בנידון?

23/10/2017 | 18:55 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

אינטביו, אשמח לשמוע פרטים קצת מעבר -- תשאלי שאלה, אשתדל לענות האם יש פגיעה ביעילות הגלולות ? -- לא בנוסף, האם עצם העובדה שאני חולת קוליטיס מקנה לי הזכות לבקש קנאביס רפואי? -- כן האם מאשרים ? -- כן אם המחלה מתאפיינת בכאב, בחילה, היצרויות במעי דק, תת-משקל, ומיצית את כל התרופות האימונומודולטוריות והביולוגיות האפשריות, והפתרון ניתוחי אינו אפשרי. מהי דעתך בנידון? -- יש מטופלים שבאמת זקוקים לטיפול זה - והוא נותן להם מענה לסבל הנורא שעובר עליהם, ויש הרואים ברופאים שלהם דרך קלה להשיג סם לצרכי בילוי (recreational) - אולי גם שימוש זה לגיטימי (כמו אלכוהול, למשל) אך למה דרך רופאים?

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס